Het klinkt zo mooi: banen in overvloed.
Toch lukt het jou niet om die juist match te vinden. Hoewel jij heel hard zoekt en veel solliciteert, lukt het je maar niet een leuke baan te vinden. Start vandaag helpt jou wel die leuke baan te krijgen.

WIJ ZOEKEN VOOR JOU

de baan die echt bij jou past

Misschien heb je een fantastisch CV met mooie werkgevers. Misschien mis je wat jaren tussen verschillende werkgevers, het zogenoemde ‘gat in het CV’. In beide gevallen zegt dat niets over wat jij een werkgever te bieden hebt. Wij kijken daarom verder dan alleen jouw CV: wat je gedaan hebt zijn leuke herinneringen, wat je kunt is de echte waarde.

Samen met jou kijken we wat je kunt en wie je bent. Daarmee gaan wij aan de slag om een baan te vinden die past bij wat jij wil en kunt. Om een baan te vinden waar jij echt gelukkig van wordt!


Persoonlijk en bereikbaar

Je hebt het vast vaker meegemaakt: je belt een bedrijf of recruiter en krijgt vervolgens de receptioniste aan de telefoon. Of deze jou wil doorverbinden. Jij in de wacht pakt een andere collega de telefoon op. Weer niet de juiste persoon.

Dat kan anders en dat doen wij anders! Geen receptionisten, geen telefonische keuzemenu’s maar gewoon het mobiele nummer van jouw contactpersoon. Dat noemen wij persoonlijk contact en bereikbaar zijn.


Natuurlijk betaal je niets!

Wij brengen jou geen kosten in rekening voor het vinden van jouw droombaan. De tijd die wij aan jou besteden wordt vergoed door dat ene berichtje dat we van jou gaan krijgen:

“Yes! Het is me gelukt!
Ik heb een baan!”

Wij helpen je graag
jouw droombaan te vinden

Ben jij op zoek naar die droombaan? Lukt het je niet om die te krijgen? Laat ons je helpen! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op. Binnen de kortste keren zit jij aan tafel bij jouw nieuwe werkgever!