Als werkgever ben je ontzettend druk. Je hebt een personeelstekort maar zeker geen tekort aan werk. Tijd om actief op zoek te gaan naar geschikte medewerkers heb je niet. Gelukkig heb je ons gevonden. Wij gaan je helpen de medewerkers te vinden die jij nodig hebt.

Duidelijkheid voorop

Duidelijke afspraken zonder kleine lettertjes

Die vreselijk lange contracten, verschrikkelijk. Wij houden daar ook niet van. Waar wij wel van houden is een heldere, duidelijk afspraak waar we beide gelukkig van worden.

Onze contracten zijn ook niet langer dan anderhalf A4’tje. Zo kost het jou ook niet te veel tijd om ze door te nemen en hebben wij geen plek op het contract voor kleine lettertjes.

Je bent geen nummertje

Persoonlijk & bereikbaar

“Nee sorry, die is vandaag niet aanwezig”, zo frustrerend om dat te moeten horen terwijl je eigenlijk nu een antwoord nodig hebt. Wij doen daar niet aan mee. Van ons krijg je het directe mobiele nummer en persoonlijke e-mailadres van jouw contactpersoon.

Zo kun je altijd bellen, mailen, appen of sms’en. Dat noemen wij persoonlijk contact en bereikbaar zijn.

Betaal alleen voor wat je krijgt

No cure,
No pay

Naast onze super concurrerende tarieven bieden wij onze dienstverlening op no cure, no pay basis aan. Vooraf spreken we af wat een werknemer mag kosten en die prijs factureren wij alleen als een kandidaat van ons een handtekening zet onder een arbeidsovereenkomst.

Lukt het ons niet een kandidaat aan te leveren die voldoet en een handtekening zet? Dan betaal jij helemaal niets!

Nieuwe collega’s
vind je met Start vandaag

Talent aan je binden doe je liever gisteren dan vandaag. In de huidige krapte snappen wij dat maar al te goed. Start vandaag helpt je het talent aan je te binden zodat jij je kunt richten op je bedrijfsvoering. Snel met talent aan de slag? Vul het formulier hiernaast in en wij gaan voor je aan de slag!